Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

SOS - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΤΑΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ 16.4.17 !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ

 ***29.03.2017 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ***

''ΣTO KEIMENO THΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, Η ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/3/2017 ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ 16/ΑΠΡΙΛΙΟΥ/2017. ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ".

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ:
ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ G-3). ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 5.56 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ Μ-16 ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ FN ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ (ΕΝΩ ΤΑ ΚΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΟΥ FN ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗΣ!!!). Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ G3 ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 7,62 ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ ΣΕ ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ.

Sos

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ.

ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ 9 ΕΥΡΩ. ΓΕΝΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΑ ΖΩΑ. ΤΟ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΠΑΦΕΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΜΕΣΑ ΑΦΙΞΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓ/ΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΖΕΖΑ WESTERN UNION  ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΥ/ΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΤΗ. 

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.

ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (KARAGEORGIOU IOANNIS CHRISTOS)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6886-124336-325
ΙΒΑΝ : GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325
BIC : PIRBGRAAΔευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ... "ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΥΠ.

Έγραψα πριν λίγο (εδώ)... προαναγγέλλοντας μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει σεισμό...

 "Τα όσα συμβαίνουν, στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ολλανδια, την Ρωσία, την Συρία και τις ΗΠΑ, αλληλοσυνδέονται, σ' ένα σκοτεινό ιστό βρώμικων συμφερόντων ενάντια στους λαούς των Ελλήνων, των Ευρωπαίων, του της Συρίας, και των ΗΠΑ...!
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;;;;;
 

Τι σχέση έχουν με την κυβέρνηση των δωσίλογων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;;"


Και είναι σεισμός, καθώς τα γεγονότα και τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτονται, δεν αποδεικνύουν μόνον πως έχουμε μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα σκοτεινά συμφέροντα των πολλών εβραϊκών συμφερόντων, αλλά υποταγμένη και στα τουρκικά συμφέροντα.


Κι ολα αυτά, αποτελούν έναν ενιαίο σκοτεινό ιστό, που συνδέεται με την Ρωσία, την Συρία, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και... την ΕΥΠ...


Διαβάζοντας τα ντοκουέντα που ακολουθούν και τα οποία οι πληροφορίες μου λένε πως θα προκαλέσουν όντως σεισμό, διαπιστώνω για πολλοστή φορά, πως μια  κάστα βρώμικων προδοτών, συνδέονται μεταξύ τους, εις βάρος των λαών τους.


Η βρωμερή κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ... 
Το πως, θα το διαβάσετε πιο κάτω...Πολύ φοβάμαι, πως ο Πούτιν, για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ αυτή, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του...


Μια προδοσία, που σηματοδότησε την συνεργασία των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, με τους... δικούς μας, μέσω... Ολλανδίας εις βάρος των Σύριων και του Άσσαντ...Ποιά είναι η εταιρεία INOVO BV;
Ποιά είναι η σχέση της με τον μέχρι πρότεινος στενό συνεργάτη του Ντόναλντ Τράμπ, MICHAEL FLYNN;


Ποιά είναι η TUSIAD και ποιά η σχέση της με την εταιρεία EURACTIV που διηύθυνε ο διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης και ποιά η σχέση με Ολλανδή βουλευτίνα του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου, η οποία εξυπηρετεί τουρκικά συμφέροντα;;;


Στα ντοκουμένα που ακολουθούν, προσέξτε πολύ καλά τις ημερομηνίες... είναι των τελευταίων ημερών και αφορούν τον μέχρι πρότεινος στενό συνεργάτη του Ντόναλντ Τράμπ...που φέρεται να έχισχέση με την Ολλανδική Εταιρεία... καθώς και το ποσόν που φέρεται να έχει λάβει από αυτήν... 
 

Και δυο ερωτήσεις στον Πάνο Καμμένο...:

1. Πάνο Καμμένε, εσύ και ο Αλέξης Τσίπρας, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, φέρνοντας την Ελλάδα, σε δεινή θέση, ώς προς τον Πούτιν και την Ρωσία;
 
2. Ποιός είναι ο ...ευτραφής κύριος με τον οποίο είστε στην φωτογραφία μαζί, Πανούλη;;;Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Και έχετε μωρέ το θράσος, να αποκαλείτε μέσω των φυλλάδων σας,  "προδότη" τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ;;;;

ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.


Πηγή  http://attikanea.blogspot.gr/2017/03/blog-post_222.html

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ .ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ  ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ .

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ : 3 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΗΤΟΙ ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΕΠΕΙΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΕΑΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕ Σ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥ 1917 , ΕΙΔΕ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ’’ ( Ε.Ω) ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΙΤΣΙΚΗ, ΜΑΣΩΝΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ’’. 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ 

ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ...

Υ.Γ: 

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΝ , ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΓΩΝΑ 42 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ , ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ  ή ΣΥΓΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2’’. ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΩΣΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ!!! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ!!


***ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ PDF ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ***

ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" (Ε.Ω.) 5/3/17. ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ Ο ΑΘΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 1974, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ‘’ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ’’. ΒΛΕΠΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ , ΙΔΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΛΠ. 

Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : 

ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 74 ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1922). 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ : 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ή ΑΠΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ , ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ SACHS COEN BURG ;;;

Ο ΕΥΡΩΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ 2"....ΜΕ E-MAIL : ELLHNKAICHAOS2@GMAIL.COM ,ΚΑΙ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ω ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5/3/17 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ω.

Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ( ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ) . ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Β’ ΧΟΛΣΤΑΙΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 151 , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥΚ,  Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΑΓΓΛΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ , ΚΑΙ "ΤΟΚΙΖΕΤΑΙ". ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΗΤΟΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΗΤΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ Η ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

O ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, 
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ 
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954
Υ.Γ 1:
ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ Ε.Ω (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ) ΝΑ ΑΝAΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΕΛΛΗΝΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

Υ.Γ 2:
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙΣΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΩ BREXIT , ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΟΗΕ, ΚΛΠ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ, ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Η ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Η' ΕΛΩΡΑ = ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" KAI ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666", ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ !!!  ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ...ΜΟΝΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

===============

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ANAMENETE OTI ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ KAI ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

...ΔΙΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ «ΒΑΣΙΛΗΑΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ HOLSTEIN GLÜCKSBURG ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ «ΑΞΙΟΣ» ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ» (PHILIP) , «ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ» - ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ QUEEN ELIZABETH ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΚΑΙ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ «, ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟ «OLDENBURG – SÖNDERBURG – SCHLESWIG HOLSTEIN GLÜCKSBUR, ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» HOLSTEIN GLÜCKSBURG , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1972 ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ «BRITISH AIR-FORCE GENERAL STAFF» Η’ «ROYAL AIR-FORCE GENERAL STAFF» Η’ «R.A.F. – GENERAL STAFF» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ «R.A.F. – G.S.» ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974, ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. , ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΜΠΛΟΦΑΣ «ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ» , ΒΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.- 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙ «ΝΕΚΡΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΖΗΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ «ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ». ΑΖΗΤΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ «ΖΗΤΗΘΟΥΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ R.A.F. ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ»(!!!). Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ «ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ «astra» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ E-MAIL ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ «ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ R.A.F., ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΕΩΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 1976, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 35 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΑΤΙΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «Β ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.»
https://de.scribd.com/doc/276231455/%CE%92-%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%9F-%CE%95-%CE%91-%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%93-%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%93-%CE%A0-%CE%A0

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ' ΠΠ !!!
www.kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/03/militaire.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.2 ΕΠ.25 Α.ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΤΟ 1974 ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
------------------------------------------- 

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Αυτός είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;;;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΚΗΣ;;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !! Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA !!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΜΥΝΑΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΛΠ,  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΛΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ,  ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;;  ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ!!!  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ;;;   ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ;;;;;     ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ , ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!!!   ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΑΝΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ  !!  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΡΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ 

Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ . ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ 19ου ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (KARAGEORGIOU IOANNIS CHRISTOS)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6886-124336-325
ΙΒΑΝ : GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325
BIC : PIRBGRAA

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ